Skolefotoproduktion

Som skolefotograf skal du fokusere på at tage billeder. Du skal ikke bekymre dig om hvorvidt du når at få billederne klar til levering inden deadline. Du skal heller ikke bekymre dig om billederne du leverer til dine kunder lever op til dine kvalitetskrav. 

Hos Laboratoriet i Nannasgade har vi mere end 20 års erfaring med at producere billeder for skolefotografer i hele landet. Nå du benytter os som producent af dine billeder, behøver du ikke være bekymret. Vi sørger for at dine billeder bliver produceret til tiden, og i vores sædvanlige høje kvalitet. 

Kvalitet betaler sig: Flere af vores kunder har oplevet at antallet af efterbestillinger er steget efter de er skiftet til Laboratoriet i Nannasgade.

Uanset hvlket workflow du anvender, kan vi hjælpe dig: Vi kan producere prædefinerede pakker af billeder, som vi pakker i rækkefølge således at du nemt kan sende til slutkunden. Vi tilbyder også en online løsning, hvor kunden selv logger på med en kode, og bestiller de billeder han/hun  vil have. 

Ring til os for en uforpligtende snak om dine muligheder.